föstudagur, júní 25, 2010

lahtotunnelmia

Hyvaa juhannusta kaikille. Taalla on nain valoisaa keskiyon jalkeen, toisaalta kiva nyt kun joutuu aamuneljalta lahtemaan kentalle niin ei tee tiukkaa valvominen :) ma lentopelkoisena valvon aina yon ennen aamulentoja niin etta voin yrittaa saada nukuttua lentokoneessa.

Kaytiin eilen tyttojen kanssa laksiaiskahveilla iltayhdeksalta, aurinko paistoi viela kirkkaasti kymmenelta kuten kuvista nakyy. Kahvilan tarjoilija ei ollut issikka, joten sain tilaamani kylman kaakaon sijaan kuuman version. Mutta ei haitannut, hyvaa oli, samoin ku lammin brownie jaatelon ja suklaakastikkeen kanssa. Ja seura oli mita parhainta! Pitaa nyt vaan muistaa ettei keskustele Suomessa terassilla mistaan menkkakivuista tai toimeentulotuista :D taalla kun ei kukaan ymmarra meidan jutusteluja.


Tanaan mentiin Johannan kanssa koululle kaymaan paperisotaa, sitten kavin ostamassa langat uuteen lopapeysaani ja sit sumpiteltiin Eymundssonin kirjakaupassa ja luettiin roskalehtia.

Julkkisyliannostuksen jalkeen kavin palauttamassa parit leffat kirjastoon ja loysin sielta kirjan, mita oon kuolannu jo reilun vuoden: historiakirjan. Siina on kaikki historiasta ja hienot kuvat sun muut, ah! Harmi vaan etta se maksaa kirjakaupoissa euroissa melkein satasen, tosi iso ja painava kirja, enka viittiny nyt lainata sita ku lahden Suomeen - mulla on sitapaitsi just lainassa saman kirjasarjan Maa-kirja.



Július Sesar ja Suomen historia pahkinankuoressa.

Mannerheim Marskálkur.

Kello tulee nyt 18, mun pitaa lahtea flybusilla klo 4:40 Keflavíkiin enka oo viela ees alottanu pakkaamista, toivon etta pyykit on ehtiny kuivua... Oon vetistelly koko viikon miten mun tulee Nicolaa ikava ja silla on menny jo hermot pariin otteeseen, oottaa varmaan jo innolla sita paria viikkoa mita en oo riehumassa taalla neuroottisena :D Peukut pystyyn etten hysterisoidu koneessa!

4 ummæli:

Nafnlaus sagði...

hyvää ja turvallista ja rentouttavaa matkaa Suomeen!

Miksei Nicola tullut mukaan? Kuinka kauan olet Suomessa sitten?

Siru sagði...

Kiitos! :) Nicola tulee heinäkuun puolessavälissä, se ei saanu otettua aiemmin lomaa töistä :) toisaalta parempi näin, mä ehdin kiljumaan riemusta ruokakaupan hedelmähyllyillä ja muuta vastaavaa ennen Nicolan tuloa, en tiiä kestäiskö se mun tunneryöpytyksiä :D

Nafnlaus sagði...

no huh se ei ookkaan pitka aika kunnes sun mies jo suomeen saapuu ;)

itse asun myos ulkomailla ja asutaan yhdessa poikaystavan kanssa ja tana kesana ma menin kahdeks kuukaudeks Suomeen lomalle kun kerrankin oli mahdollisuus. :) Ja mun poikaystava vaan on toissa koko ajan ja ei mahdollista tulla kuin korkeintaan viikonlopuksi, ja han tuleekin parin viikon kuluttua. Ei olla ikina oltu nain pitkaa aikaa erossa toisistamme, mut ihan hyvin taa on menny onneks!

vahan kinkkisia aina naa tilanteet ku haluu itse hirveesti suomeen ja toinen ei paase mukaan ja on niin ikava perhetta mut myos niin ikavaa kultaa... :(

heh eiko islannissa ole hyvaa hedelmatarjontaa?
musta suomessa on ihan hirveen tyhjat hedelmahyllyt...voiko jossain olla viel tyhjempaa? :D

Siru sagði...

tiedän tunteen, toisaalta oli kiva lähteä tänne mut toisaalta oli inhottavaa sanoa heippa Nicolalle, vaikkei me ollakaan erossa ku kolme viikkoa... pitäis voittaa lotossa ni sais matkusteltua tätä väliä hiukan useammin :)

meidän hedelmähyllyt on ehkä puolet siitä mitä Suomessa, ja melkein kaikki on puoliks mätiä... jos löytää omenan missä ei oo ainuttakaan kolhua tai oranssin mandariinin niin on onnenpekka! banaanit on sentään yleensä hyvässä kunnossa.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails