mánudagur, júní 14, 2010

chilling in the name of

Vahanko ollu chillausviikko! Tassa vahan matkojen varrella nahtyja juttuja.

Tuo Lady in Red on siis Hera Björk, Islannin tan vuoden euroviisuedustaja. En tajuu miks ne puki sen semmoseen telttaan viisuissa, eihan se ollu luonnossa laheskaan niin iso nainen!

Keskiviikkona kaytiin kattomassa tyttojen kanssa Sex and the City 2. Se oli ihan ok ku meni sinne ilman mitaan ennakko-odotuksia, hyvin kulu ne pari tuntia :) Salakuljetettiin evaat sinne saliin, siks tuommoset ilmeet mitka myohemmin sai vahan vaikutuksia Twilightista.


Lauantaina oli siis valmistujaiset ja sunnuntaina oli chillauspaiva. Raatoiltiin eka parin Suomen mafian jasenen kanssa Alþingin edessa, sitten mentiin parin krapulahirvion kanssa yhteen fancypancyhampurilaispaikkaan ja luettiin vanhoja Seiskoja. Sitten lojuttiin taas ulkona auringon alla. 

 

Eilen illalla kokoonnuttiin Paavon ja Liisan luo koko Suomen mafian ja kunniajasenten voimin syomaan voileipakakun tahteita, skyria, hedelmia ja salmiakkia, koska Jaana ja Taavi lahti tanaan Suomeen. Mutta ei naa lopulliset hyvastit ollu, sitten kun Sisu on putkahtanut maailmaan niin on jalleennakemisen aika :)
Ens viikolla Suomeen, ó mæ gað!

Engin ummæli:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails