föstudagur, júní 04, 2010

haastetta perjantain kunniaks

Nappasin tammosen haasteen Dolce far nientesta, en haasta ketaan tekemaan tata, mutta luen mielellani jos joku tan tekee :)

1. Kolme viimeistä ostostani: jotka on siis mun rahoista maksettu? kirkkaanpunainen Goshin huulipuna, Body Shopilta silmanymparysvoide (sain Helilta ja Grétarilta lahjakortin, pistin aavistuksen verran rahaa lisaa niin sain tuommosen lahjapakkauksen lisaksi) ja kókómjólkia eli kaakaota.

2. Isoin julkkis, jonka puhelinnumero löytyy kännykästäni: Nobel-ehdokkaana ollut kansainvalisesti tunnettu kirjailija.

3. Viimeksi googlasin: islannin tyottomyystuen hakemisesta :)

4. Kaikkien aikojen huonoin ostokseni: jaa-a... Jenkeista oon ostanu pari semmosta vaatetta mita en oo koskaan viela kayttany, ne on ihania mut mun kroppa ei...

5. Käsilaukussani on aina: ma en kayta kasilaukkua, mutta koululaukussa (mita kaytan muutenkin usein) on aina kyna, pari yliviivaustussia, huulirasva, paansarkylaaketta (pitais sijottaa tasmalaakkeisiin...), kuulokkeet, purkkaa, muistitikku ja kalenteri. Avaimet, pankkikortti ja kannykka kulkee mukana taskussa.

6. Suosikkikatuni koko maailmassa: 


kaikki Mola di Barin kadut.

7. Tyypillisin asuni tällä hetkellä: Mountain Dew -kalsarini ja joku jattikokonen t-paita, miten niin oon VIHDOIN lomalla :D

Tallakin hetkella siis kyseiset housut (8 dollarilla Wal-Martista, o tempora o mores!) ja Late Night with Conan O'Brien -paita, kokoa XL, jonka sain kyseisen ohjelman yleisovieraana elokuussa 2006.

8. Hienoin/kallein ostokseni: hienoin ostokseni on varmaan valmistujaismekko, kallein minka oon ite maksanu on... hmm... mun pikkuinen tietokoneeni.

En ois muuten varmaan ostanu nain pienta (ja pienimuistista, vaan 16GB...) konetta, mutta kun taa oli halvin ja aika kiva :) ja halusin tietokoneen heti ku eka palkka tuli marraskuussa 2008, en jaksanu enaa ravata yliopistolla jos halusin kayttaa konetta.

9. Olen riippuvainen: en oikeastaan mistaan, naamakirjasta hiukan ja aamuteesta on tullut tapa.

10. Tyylini kuvailtuna kolmella sanalla: sekamelska, halpa (elakoon Rue21:n ja Wal-Martin alelaarit!) ja varikas.


Ja lapsellinen, mut tuo Pokémon-huppari oli Hot Topicista eli ihan aikusten juttu!

11. Jos saisin loppuelämäni shoppailla vain yhdessä kaupassa: Wal-Martissa.



12. En ole ikinä ostanut mitään: tupakkaa!

13. Parhaat outlet-löydöt teen: kun yfirleitt eksyn outlettiin.

14. Jos saisin jonkun koko garderobin, valitsisin: mun kaverin Sarahin jos ois pakko valita, tai jonkun julkkiksen milla on ihan sikana vaatteita. Tai jonkun japsin milla sattuis olee paljon sopoja varikkaita juttuja.



15. Seuraava suuri hankintani on: paluulippu Islantiin

16. Tyyli-ikoneitani ovat: no kyllahan ma lehdista hiukan seurailen eraita julkimoita mutta kysymys onkin etta mista ma pierasen rahat semmosiin kledjuihin?

17. Kenkävalikoimassani on aivan liian vähän: kunnon skeittikenkia, on mulla nyt yhdet mutta niiden kantapaiden sisapinta hajoo mulla valittomasti ja rikkoo kaikki sukat. korkokenkia ois kiva omistaa enemman, kunhan vaan eka pakiat tottuis niihin... tuskaa!

18. Unelmieni laukku on: tuolla kaapissa, odottelee pikaliimakorjausta. joku kiva punanen iso ois kiva kans.

19. Käytän kuukaudessa vaate- yms. shoppailuun rahaa: haha, vuodessa korkeintaan satasen euroissa, mun rahat palaa koulukirjoihin ja yliviivaustusseihin sun muihin harpakkeisiin.

20. Verkossa shoppailen mieluiten: lentolippuja

21. Suosikkimuotiblogini: semmonen missa puhutaan muistakin jutuista, missa on paljon kirjottajan omia kuvia ja etenki semmonen missa keskitytaan lahinna positiivisiin juttuihin eika haukuta lyttyyn muita.

22. Olen kauneimmillani: iltaisin pakkelin kanssa, tai jos oon ollu pitkaan kipeena ni ekana terveena paivana, sillon ei oo koskaan naama turvoksissa :D

23. Makutuomarinani toimii: Nicola, ma ite, kaupassa jos on kaveri mukana niin se.

24. Hiukseni ovat: pitkat, vaaleat, varjaamattomat ja helppohoitoiset, ei tarvii harjata ku joka toinen paiva ja ne menee takkuun vaan jos kaytan paljon kaulahuivia - tai jos on myrsky.

25. Toiveammattini on: joku kieliin liittyva ammatti YK:ssa tai vastaavassa kansainvalisessa paikassa, tulkki, kaantaja tai joku semmonen. Toisia toiveammattejani on kukkakauppias, kakkukoristelija (meidan jenkkileirin sairaanhoitaja teki off seasonina tammosta tyota ruokakaupassa!), leiripomo tai patologi. Lentoemantana tai semmosilla Karibianmeren risteilijoilla ois kans kiva, mut pelkaan lentamista ja vetta kuollakseni joten ne haaveet kaatu siina. Ai niin, ois kiva olla Barnes & Noblesilla toissa, tai jossain pienessa kirjakaupassa tai sen yhteydessa olevassa kahvilassa kahvilatatina! Miten niin ma en oo viela paattany mika musta tulee isona? Ulkomaan kirjeenvaihtaja vois muuten olla kanssa kiva, tai meikkaaja/maskeeraaja...

2 ummæli:

Ņina sagði...

Oikea asenne toiveammattien kanssa!!
Oon samoilla linjoilla... On ykkössuosikki, mutta kaikkea muuta aivan toisesta ääripäästä olis kans kiva tehä.

Teen tän haasteen LJ:iini.

Siru sagði...

Onneks sinne floristikouluun ehtii viela myohemminki, jos tulee pakottava tarve! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails