sunnudagur, júní 20, 2010

det kungliga bröllopet

Eilinen vierahti mukavasti Victorian ja Danielin haita seuratessa, voi miten ihanat juhlat! 

Meilla ei nay telkkarissa ainuttakaan kanavaa, joten jouduin metsastamaan streamia netista ja sellainen loytyi SVT:n sivuilta. Katselin siis koko paivan vihkimisesta haavalssiin tammoiselta ruudulta:


En ymmarra miks joillain oli niin negatiiviset mielipiteet koko jutusta. Miks ihmeessa mun pitais kattoa ja hurrata ruotsalaisille tai antaa noiden sisasiittosten nayttaa, mihin tavallisella rahvaalla ei oo varaa oli pari esimerkkia mita kuulin. Eiko ihmiset osaa olla onnellisia siita, etta kaks ihmista on loytany toisensa? Ma olin tippa linssissa jatkuvasti kun haapari naytti niin rakastuneilta ja onnellisilta, mun mielesta on ihanaa etta nuo sai vihdoin toisensa! En tiia onko toi sit suomalaisten peruskateutta vai mita, ma ainakin rakastan satuhaita ja taa oli viela ihanampaa ku tiesi ettei taa oo elokuvasta, vaan tosielamasta :)

Nappasin valilla juhlan aikana kuvakaappauksia tai screenshotteja vai miks niita nyt kutsutaankaan, rajasin nuo ylimaaraiset pois mun alkeellisella kuvanmuokkausohjelmalla joten kuvat voi olla vahan erikokosia :)

Prinsessa ja kuningatar oli niin kauniita!

 
Kaunein oli kuitenkin Victoria, puku oli tyylikas ja kaunis ja morsian sateili :)

En tajunnu tuon vihkimisen aikana ottaa screenshotteja kun kyynelehdin niin vuolaasti, onneks SVT naytti huippuhetkia uudelleen niin sain napattua pari kuvaa.

Suukko! Jos jotkut kuvat on pikseloityneita ni se johtuu mun koneesta, en varmaankaan ollut ainoa ku kaytti sita streamia...

Sjösjuk?

 Nuo miehet naytti niin reippailta tuolla ylhaalla, vahan niinku ne lokit mitka oottaa apajilla ku laivat lahtee satamasta.

 
Kiitos etta annoitte mulle prinssini. Sohvalla Niagara II.

Katevaa etta tuo laahus oli vyotaisilla kiinni, se oltiinkin otettu pois myohemmin.

Vahan niinku Klassikon ruokala! Eiku... Kaikki oli laitettu niin ihanasti!

Onnellinen ja varmasti vasynyt haapari saapuu illalliselle.

Hola!

Isin puhe. Harmittaa etta missasin sen, kun kuningas antoi Silvialle ruusun.

Myos mun suosikki, Jordanian kuningatar Rania, oli paikan paalla, mut ei sateillyt yhta paljon ku yleensa. Lehtien mukaan Rania oli tekstaillu paljon juhlien aikana, tieda sitten kui. Japanin prinssi oli kanssa paikalla, naytti symppikselta :)

Illan kohokohta oli kuitenkin Danielin puhe, jonka aikana meitsin kyyneleet virtas niin solkenaan etten muistanu napata kuvia. Onneks tamakin naytettiin viela uudestaan silla aikaa kun juhlavaki soi jalkiruokaa. Aivan ihana puhe, onneks olin ostanu saastopakkauksen nenaliinoja!

Tears tears tears.

Kuningaskin naytti pitavan Danielin puheesta.

En uskaltanu ehdottaa etta ma haluan kanssa tommosen haakakun :P tuli niin iso makeannalka etta piti kayda akkia jaakaapilla kun juhlavieraat mutusti kakkua.

Naytti tosi hyvalta, haapari oli kuulemma koemaistanut kakkua 9 kertaa :D Ruotsin kanavan kommentaattorit arvaili kokin kanssa etta kakku oli varmasti hyvaa koemaistelukertojen perusteella :)

Sitten oli haavalssin vuoro! Tuo kuoro oli tosi hyva, mutta mun mielesta aika pelottava...

Haavalssi. Jos kaikki haavalssit alkaa tuolla tavalla niin menenpa tasta tanssitunneille... Lukijoille huom. en oo siis ollut koskaan haissa, jos niita haajuhlia ei lasketa missa oon ollu jotain kolmen vanha enka muista tapahtuneesta ku jonkun nojatuolin :D eiku olinhan ma Barissa, mut me oltiin sillon turisteina ja satuttiin vaan olemaan vaarassa paikassa vaaraan aikaan, tultiin kryptasta ja katottiin etta jaha, missa vaiheessa taalla ehti vihkiminen alkaa :D

Myos kuningaspari laitto jalalla korreesti.

Ekan valssin jalkeen kuningas syoksyi tanssimaan sulhasen aidin kanssa. Aika lailla tan jalkeen SVT lopetti lahetyksensa, ma olisin niin halunnu kuulla Roxette-sedan laulua...

Ah, olin tanaan aamullakin viela fiiliksissa :) oli kiva huomata miten pystyin seuraamaan ohjelmaa ongelmitta ja ymmartamaan lahestulkoon kaiken mita ruotsalaiset kommentaattorit ja juontajat puhu, ihanaa tietaa etta mulla on silti jokunen ruotsin aivosolu jaljella. Ma oon aina ollu sucker tammosille elokuville, missa kuninkaallinen nai jonkun tavallisen ihmisen, tai vastaavaa, mutta ihanaa kun eilinen olikin tosijuttu! Parasta oli muuten se, etta ruotsalaiset kommentaattorit jakso monta kertaa sanoa, miten Charles ei oo Williamin ja Harryn kanssa paikalla ku ne meni Etela-Afrikkaan katsomaan futista :D 

Onnea paljon Victorialle ja Danielille, nyt vaan oottelemaan vauvauutisia! :)

2 ummæli:

Elina sagði...

En kans käsitä tota kateutta. Tai siis upposhan noihin häihin rahaa _riittävästi_ mut kyllä sitä linnaa ja kirkkoa ois muutenki pitänyt kunnostaa, ennemmin tai myöhemmin. Noin niinkuin esimerkkinä. Ja oli siinä kunkkusuvunki pennoset pelissä. Ei ne pelkästään verorahoilla ratsastaneet vaikka surullisen moni niin tuntuukin kuvittelevan.

Ja siis voi että! Ne näytti NIIIN rakastuneilta <3 terveisin pilvikerholainen.

Siru sagði...

Totta, ja eikohan joka maassa mee verotahoja aika turhiin asioihin, niinku naamakirjassa jo sanoin niin mielummin ma verorahojani laittaisin Victorian haihin ku esim. Turun toriparkkiin tai Islannin Icesave-jupakkaan, missa pari pankkiiria kusi asiansa ja sen takia islantilaisten pitais maksaa miljoonia briteille ja hollantilaisille... onneks maksan veroja vaan opintotuesta :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails