sunnudagur, september 26, 2010

Day 06 – Your day

Pitaisko taa alottaa niinku keskiyosta vai? :D

Noh, keskiyolla olin Kaffibarinnissa, kun siella oli yhden kanadalaisen tyton laksiaisbileet. Trúnóiltiin siella Jean-Christophen kanssa, puhuin jopa ranskaa, tasta saa varmaan jonkunnakosen idean mun meiningista :D Sitten yhden maissa siirryttiin Barbaraan, tahan ihanaan homobaariin mika soittaa vaan euroviisuja ja kakkaa poppia. Tanssittiin ja juoruiltiin siella aamuviiteen, millon saatoin Jean-Christophen taksiin ja jatkoin matkaa Nicolan luo Ölstofaniin, baariin missa se on siis toissa. Soin siella pari palaa pizzaa Nicolan ja Fabion kanssa, ja sammuin tuolille. Jossain puoli seitseman maissa nuo heratti mut ja kaveltiin kotiin vesisateessa.

Menin siis seitseman maissa nukkumaan, ja herasin puoli neljan maissa. Koomailin jotain kuuteen asti, soin pahkinoita ja lueskelin F1-forumia, ja sitten menin Háskólabíó'hun kattomaan Aleksi Salmenperan leffaa Paha perhe. Taalla on siis meneillaan Reykjavík International Film Festival, jonne ma ostin viimeisilla varoillani passin mika tarkoittaa sita, etta saan menna kattomaan rajattomasti festareilla olevia leffoja. Paha perhe oli hauska, valilla hiukan ahdistava mut eikos ne kaikki suomalaiset leffat oo semmosia... Sitten tulin Fabion autokyydilla kotiin ja tassa ma nyt istun. Nicola teki sitruunarisottoa mut kattila oli vahan outo ja poltti ruuan pahasti pohjaan, joten se meni tohon lahikauppaan katsomaan vaihtoehtosafkaa. Mun pitais menna suihkuun ja ajoissa nukkumaan, koska huomenna joudun menemaan bussiin numero 15 jo varttia vaille 7, laskemaan matkustajia :D Ihanaa, kun saa matkustella bussilla ja siita viela maksetaan :) 

Kræst ku ramasee, ja tuntuu tosi oudolta hengittaa ku erehdyin tuhannen tuiterissa polttamaan tupakkaa... Selvana en tekis sita ikina, ja nyt muistaa taas sen puolisen vuotta ettei se yhdeksan kaljan jalkeen tunnu yhtaan sen paremmalta. Hyh hyh, ei oo todellakaan mun juttu. 

Postailen kuvia kuluneesta viikosta myohemmin, tassa kuitenkin nyt tammonen ihana tanskalainen biisi mika soi taalla radiossa ja tykkaan siita niiiin paljon :) pelottavaa miten paljon siita ymmartaa islannin avulla.

Engin ummæli:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails