föstudagur, september 24, 2010

Day 04 – What you ate today

Taa on lahinna tammonen "mita tuun syomaan tanaan" -postaus, koska ma en ole syonyt viela mitaan tanaan, juonut vaan kupillisen English Breakfastia, enka tajunnu tietenkaan siita ottaa kuvaa. Lahden tossa kohta kuoroleirille kauhunsekaisin tuntein, koska viimeks ku olin kuoroleirilla ni se oli yhta helvettia. Nyt oon tosin onneks vaan yhden yon, koska mun pitaa huomenna menna kouluun. Jeh, lauantaina koulua 7 tuntia, jotain kaannosjuttuja varmaankin.


Jee jee Euroshopper! Tommosia patonkeja ostin ja viskasin uuniin.


Tommosta maiskasin sinne valiin, nuo aurinkokuivatut tomaatit ja rucola loyty jaakaapista valmiiks. Tein toisen patongin mukaan leirille illaks, ja toisen meinaan syoda nyt. Ne ei tosin oo kovinkaan isoja patonkeja, joten siks hommasin myos...


...riisikakkuja. Ei ne oo ees hyvia, mutta kylla niista nalka lahtee eika maksanu paljoa.


Tamakin oli joku reilun euron pussi missa on rusinoita, maapahkinoita, cashewpahkinoita ja manteleita. Jos ei tanaan tuu nalka ni sit ainaki huomenna koulussa voi noita popsia, ettei lahde taju.


Kókómjólk, mun paheeni. Noita otan pari mukaan, niiden kun ei tarvii olla jaakaapissa.


Haa, tein tammosen loydon tanaan Bonarissa, riisipuuroa purkissa! :D Houkuttelevaa vaan ku tuo ódýrt tossa keltasessa soikiossa meinaa halpa... Huomiseks aamupalaks, tosin jos siella leiripaikassa ei ookaan jaakaappia ni toivotaan etta tuo parjaa yon yli mun pienessa punasessa kylmalaukussa, minka meinaan napata mukaan.


Ja ihan vaan silta varalta etta mulla on tanaan hiukan vapaa-aikaa (lue: aikaa aloittaa kaannostieteesta kertovan 6000-sanaisen esseen kaantaminen islannista suomeen) niin se sujuu mukavasti appelsiinilimpparin ja suklaapaallysteisten mansikkanamien kanssa. Jos vapaa-aikaa ei tanaan heru niin nuo lammittanee mukavasti mielta huomenna koulussa.

Meinaan menna viela ennen leirille lahtoa Patonkipojan kans juoruamaan teekupin aarelle, koitan muistaa napata siita kuvan ja laittaa tanne vaiks huomenna. Pitakaa peukkuja etta parjaan, jos ymmarsin oikein ni me kaikki 70 henkiloa nukutaan liikuntasalin lattialla. Whoop whoop. Palaan astialle huomenna.

1 ummæli:

Ņina sagði...

Kiva kun teet myös tätä 'memeä'!
Mua jostakin syystä naurattaa kun luen noita islanninkielisiä pakkaustekstejä... Niin monimutkaisilta ne näyttävät! Ehkä tunne on sama, kuin kellä tahansa ulkomaalaisella Suomessa... Sentään tajusin ton 'ódýrt'! Ihailen sua niin paljon kun pystyt elään tolla kielellä.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails