fimmtudagur, september 23, 2010

Day 03 – Your parents

Jæja. Naa mun tiedot saattaa olla vahan vanhentuneita, aiti ja isi korjatkaa sitten jos erehdyn :)



Aidin nimi on Kirsi ja aiti on vahan vasynyt. No ei, mut me lapset ei olla ihan helpoimmasta paasta ;) Aiti syntyi 43 vuotta sitten Porissa ja onnistui paasemaan sielta pois, onnitteluni. Aiti tykkaa kaikista iloisista asioista, niinku enkeleista ja kukkasista ja vauvoista. Ja kahvista! Aiti laulaa Tuomiokirkon kuorossa ja tykkaa muutenkin paljon musiikista, etenkin Josh Grobanista :) Aiti opiskeli Turun yliopistossa suomea ja suomalais-ugrilaisia kielia (mm. komia, viroa ja unkaria) plus saksaa ja venajaa, ja graduvaiheessa aiti huomasi, etta vaihtoehtohoidot on enemman sen juttu. Niinpa aiti luki itselleen seka diplomivyohyketerapeutin etta homeopaatin paperit ja nyt silla on oma yritys. Aiti ei tykkaa seurata uutisia koska siella on yleensa pelkkia negatiivisia juttuja, ja romanttiset komediat on eniten aidin mieleen. Aidin ykkosjutut on kuitenkin riisikakut, "vaikkei naa edes maistu miltaan" :P


Isin nimi on Henri ja se taytti just 48 vuotta. Isi on psykiatri, Turun yliopistosta valmistunut, ja erittain omistautunut tyollensa, siita johtuu ajoittainen hajamielisyys :) Isin lempielain on orava ja isi tykkaa kuunnella Roxettea. Isi ei voi kasvattaa partaa, koska sillon kaikki pysayttelee sita kadulla ja sanoo etta se nayttaa ihan Chuck Norrisilta. Nuorempana isi naytti taas ihan Rick Astleylta. Isi pelaa salibandya muiden laakareiden ja psykiatrien kanssa ja seurailee formuloita. Isi syo mahdollisimman terveesti ja pystyy vetamaan varmaan tuhat leukaa putkeen. Isin huumorintaju on loistava ja se pystyy laukomaan vitseja tilanteessa ku tilanteessa.


Isi ja aiti eros aikalailla tasan kolme vuotta sitten, kun ma olin jo taalla Islannissa. Suomeen ku meen ni se on aina vaikea muistaa... Isi menee juhannuksena naimisiin ja ainakin sen merkeissa viimeistaan sitten menen Suomeen seuraavan kerran.

3 ummæli:

Miltsu sagði...

Oi ihania vanhoja kuvia :)

Unknown sagði...

Ihania kuvia!

Homeopatia pelasti mut astmaoireilta, vuosien lääkäreillä ramppaamisen jälkeen. Peukkua äitille, ei nimittäin Suomessa ole varmaan helpoin homma.

(Munkin pitäis lukea ja keskittyä vaan hyviin asioihin)

ja hei, sun iskä näyttäiskin ihan Chuck Norrisilta parran kanssa :D

Kiva kirjoitus Siru!

Ņina sagði...

Tää oli kans kiinnostava. Tuossa viimeisessä kuvassa äidistäsi hän näyttää IHAN sinulta! Oikeasti, niin paljon, että luulin sen ensin olevan sinä, jolla on vauva käsissä.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails