sunnudagur, október 24, 2010

Day 29 – Your aspirations

Enkos ma puhunu tasta jo aiemmin, Your dreams -postauksessa? No, voisin nyt sit jauhaa jotain mun unista lyhyesti. Sori muuten taa paivitystauko, oon ollu harvinaisen uninen.

Naan tosi usein unta missa kuolen, yleensa hukkumalla. Ja poikkeuksetta uneksin joka yo ruuasta. Jos en syo itse, niin ostan sita tai kokkailen. Tana yona kokkailin lasagnea perunamuusin, maidon, kaurahiutaleiden ja tomaattikastikkeen kanssa ja motkotin, kun pikkuveli tuli jatkuvasti maistelemaan :D Sita pitaa aina miettia aamusin etta josko nyt ois ollu ruokavapaa uni, mut ei, jos ei muuta ni muistan et joku muu soi unessa jotain.

Eiku olihan mulla tossa pari yota sitten ruokavapaa uni! Mut siina kuljetin kaverille moottorivenetta leveaa jokea pitkin ja painoin vaaraa nappulaa, ja moottorivene sukelsi pinnan alle, ma jain jumiin ja herasin, kun aloin vetaa vetta keuhkoihini. Tervetta.

Kaytiin eilen Nicolan kanssa kuuntelemassa pari puhetta Dante Alighierista, ja matkalla sinne museoon huomattiin, etta kaikilla keskustan patsailla oli paassaan punanen pipo. En tieda miks :D


Engin ummæli:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails