föstudagur, október 01, 2010

Day 11 – Your siblings



Pauli on 19-vuotias taman kevaan ylioppilas. Pauli tykkaa rapmusiikista yli kaiken. Pauli on ehka maailman taitavin kuvaamataidossa, ei oo mitaan mita Pauli ei vois piirtaa tai muovailla tai rakennella. Pauli leipoo myos parasta pizzaa ja parasta pannukakkua.


Kauri on 16-vuotias ja ekaa vuotta lukiossa. Kauri on laulaja ja saveltaja, ja soittaa kontrabassoa, akustista ja sahkokitaraa, bassoa, pianoa ja varmasti kaikkia muitakin soittimia jos ne annetaan sen eteen. Myos Kauri osaa piirtaa pirun hyvin ja breikkaa ja tanssii vaikka miten hyvin. Kaurilta voi odottaa nasevia kommentteja tai yllattavia aania puhelimeen vastatessa.



Runo on 10-vuotias MacGyver, insinoorien tuleva toivo. Runon loogiset paattelykyvyt on allistyttavat ja Runo voikin rakennella legopalikoista vaikka kuinka upeita rakennelmia ja moottoreita. Runoon voi myos luottaa jos digiboksi ei toimi tai laitteissa on vikaa, ne ongelmat hoituu alta aikayksikon. Runo opiskelee saksaa neljatta vuotta ja englantikin sujuu jo, samoin leipominen!

Leimu, also known as Orava, on 7-vuotias ekaluokkalainen. Leimu pitaa oravista ja pahkinoista. Leimu on saksan kielikylpyluokalla ja tekee laksyt minuutissa. Leimu tykkaa kuitenkin laivoista yli kaiken, koskaan ei ole huono hetki lahtea katsomaan ruotsinlaivoja Ruissaloon. Leimu osaa olla monessa paikassa samaan aikaan.

 
Pojat <3

1 ummæli:

Miltsu sagði...

Hauskan oloisia veljiä sulla :) Teillä ei varmaan koskaan ole hiljaista hetkeä kun on noin paljon porukkaa.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails