fimmtudagur, apríl 22, 2010

Sumardagurinn fyrsti

Taalla on tanaan vapaapaiva koska on virallisesti kesan ensimmainen paiva eli sumardagurinn fyrsti. Islantilaiset on kovia keksimaan vapaapaivia. Tanaan ei onneks tuu lunta, mut mittarin mukaan ollaan nollan tuntumassa.

Vaihtelin hiukan blogin vareja ja headerin, kauankohan menee ennenku totun tahan... Ne vanhat varit oli niin kivat, mut nain ton kuvan eilen ja ihastuin siihen. 

Tiistainen konsertti meni mainiosti, esitettiin yks islanninkielinen biisi mita kukaan ei ollu esittany koskaan ennen. Laulun tekija Jón Leifs sano haastattelussa 70-luvulla ettei Islannista loydy kuoroa, joka pystyis sen laulamaan. Laulu tehtiin vuonna 1943 ja me oltiin siis ekat, jotka sen esitti - 8-aanisesti ja suurin osa kuorosta viela ilman nuotteja! Tanaan meinataan levyttaa se. Naamakirjassa olevat voi kuulla sen mun sivulla.

Jooh, eipa tassa muuta oikeestaan nyt talta eraa. Ollaan menossa sunnuntaina Stokkseyriin mun au pair -pojan rippijuhliin, ihana nahda niita muksuja taas! Ja ihanaa paasta pois paakaupunkiseudulta, oon ollu taalla siita lahtien ku tultiin Italiasta ennen loppiaista... Mieli halajaa maaseudulle, vaikken maaseututyttoja olekaan.

1 ummæli:

Matte sagði...

ihana uus banneri! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails