föstudagur, apríl 16, 2010

kandi-itkupotkuraivari

Menin tanaan aamupaivalla brunssille Helin ja Johannan kans ja jatkoin sielta matkaa luottavaisin mielin supervisorin luo yliopistolle. Eka juttu minka se sanoo on "Siru, musta tuntuu ettet sa voi valmistua nyt kesakuussa". Mun maailma romahti saman tien ja rupesin itkemaan. Supervisor sano etta ma voin kirjottaa sen loppuun toukokuun lopulla, koska jos haluaa valmistua kesakuun 12. pitaa kandityo palauttaa 10.5. Ma voisin kuulemma saada sen jalkeen todistukseni ja jatkaa elamaani normaalisti, mut ma en halua riskeerata mun jatko-opintopaikkaani. Tarkistettiin sit yhdessa mun kakkoskappaletta kaks tuntia, ja lopulta supervisor sano olevansa tosi vasyny ja mulla jai koko jutusta aika paha maku suuhun.

Itkin sitten tapaamisen jalkeen melkein puoli tuntia vessassa ja taytyy myontaa etta kaikki motivaatio mun kandia kohtaan havis ku tuhka Suomen ilmatilaan. Siita puheenollen, arsyttaa ku jotkut luulee voivansa syyttaa Islantia purkauksesta. Okei, se tapahtu taalla, mut voitiinko me sille mitaan? Ne jotka ehdottaa meriveden kaatamista kraatereihin tai etta Islanti korvais menetetyn shoppausviikonlopun Lontoossa saa mun mielesta tulla tanne ja kattoa, miten Ita-Islannissa tuhka ja kivi rikkoo autoja ja ihmiset kavelee maskien kanssa, ja etelaosissa ei tuhkan takia nay aurinkoa ollenkaan, vaan on pimeeta. Plus kaikki elaimet karsii kun niita ei saada turvaan ja ihmisilta loppuu ruoka kun ykkostie jouduttiin hajottamaan, ettei tulvat veis siltoja mukanaan.

Ettei taa menis nyt pelkaks valittamiseks niin tassa on kooste siita, miten ulkomaalaiset reportterin lausuu sanan Eyjafjallajökull. Suomalaisittain kirjotettuna se aannetaan [eijafjadlajöökydl] ja se tarkottaa saarivuorijaatikkoa.

4 ummæli:

Athelas sagði...

Tossa esimerkissä tuo mies kyllä sanoo ihan selvästi "eevelöyvych" ;)!! Mutta aikamoinen sanahirviöhän tuo on, varsinkin sellaiselle jolla ei ole pienintäkään kokemusta skandinaavisista kielistä.

Mutta siis ei kai maailmassa voi olla niin idiootteja ihmisiä, että he oikeasti syyttäisivät Islantia tästä... Pliis EIHÄN :o??!

Siru sagði...

Kuulemma on, kuulin juttuja... ja paaministeri sano TV-haastattelussa et he eivat voi valitettavasti tehda asialle mitaan. Mun mielesta se on itsestaanselvyys!

Matte sagði...

Siis milloin sitten saat tehdä kandin? Ensi syksynä vai? Mikä siinä nyt siis oli?

Siru sagði...

Saan siis tehda sen nyt, mut valmistujaiset ois vast helmikuussa... kirjotin tanaan vittuuntuneena kahdeksan tuntia kirjastossa, aion nayttaa supervisorilleni mista pienet turkulaiset humanistit on tehty, härifrån tvättas!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails