fimmtudagur, nóvember 12, 2009

Söksess!

Woohoo! Sain nukuttua! Menin nukkumaan keskiyon paikkeilla, kattosin viimisen kerran kelloa yhdelta, ja nukuin puoli seittemaan asti heraamatta! Sen jalkeen nukuin taas niinku yleensa, eli herailen noin puolen tunnin valein, ja ehdin kuitenkin nahda unta, joten aamulla on aina suht levoton olo kun yolla on ravannu monessa paikassa. Nyt on ihan erilainen olo ku yleensa, tuntuu etta paa toimii ja on muutenkin skarpimpi olo.

Nicola pudotti eilen toissa lautasen isovarpaalleen, kynsi oli mukavan sininen ja sattu kuulemma tosi paljon... Ei lahdetty paivystykseen kun kipu laantu hiukan, joten tein lihamakaronilaatikkoa (onnistu meidan kakalla uunilla, jes!) ja katottiin tietokoneelta Knowing. Olipa taas tammonen kevyt leffa ennen nukkumaanmenoa... Oletin etta Nicola ois jaany tanaan kotiin, mutta herasin aamulla kahvitaukotekstariin. Sattu kuulemma siedettavasti, eli oli mahdollista laittaa kenka jalkaan.

Kavin illalla paivystavassa apteekissa ja oisin ostanu paikallista buranaa, mut ne oli kaikki loppu :D Ostin sitten ihanaa vaaleanviolettia kynsilakkaa mika kimaltelee hiukan, jos se nyt tsemppais mua taistelussa kynsienpureskelua vastaan. Oon pureskellu kynsia jo yli 10 vuotta eika siihen auttanu edes Kynneli, koitan nyt kynsilakan avulla. Tiedan kylla miten vastenmielista se on, mutta teen sita valilla huomaamatta (etenkin tenteissa!) ja sitten ihmettelen etta minnes kynnet on kadonnut. Lakkasin kynnet toissapaivana kivan keltaseks, enka oo pureksinu nyt varmaan viikkoon!

Ai niin, se meidan passiiviesitelma... Puhuttiin alussa vahan puuta heinaa virheellisten lahteiden takia, mutta mun osio oli oikein, vaikka mulla ei ollu mitaan kasitysta mista puhuin enka vielakaan osaa tuota meidan aihetta. Taydesta meni ku vaara raha.

Engin ummæli:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails