sunnudagur, janúar 02, 2011

uudenvuodenlupaus

Taa vuosi on alkanu aika railakkaasti, en oo tota videota lukuunottamatta puhunu viela sanaakaan tana vuonna enka astunu ulos kotoota. Oon vaan maannu sohvalla ja kattonu Lostia. Lainasin Johannalta ja Sæppikselta kolme ekaa tuotantokautta ja oon nyt kolmannen puolvalissa. 

En oo ikina tehny uudenvuodenlupauksia (paitsi 2002 ku lupasin menna Australiaan... mika ei sit toteutunu vaihtovuoden hinnan takia) ja aattelin et nyt vois olla hyva aika tehda semmonen. Paatin, etta tasta vuodesta tulee paras vuosi ikina ja etta ma aion kaivaa itteni pois tasta tunnelista, vaikka siihen menis aikaa. Aion myos oppia kunnioittamaan itseani ja nayttamaan, etten ole pakettiratkaisu ja etta mussa on paljon muutakin ku iso rintavarustus. Talla hetkella itseasiassa aika paljonki muuta, siks aattelin ostaa yliopiston kuntosalin kausikortin ja menna purkamaan raivoani sinne. 

Pistan tahan viela vertailun vuoksi kaks kuvaa, vahan niinku ennen ja jalkeen -meiningilla:


Nain hoikassa kunnossa olin helmikuussa 2008, eli aikalailla kolme vuotta sitten.


Kaks viikkoa sitten olin tassa kunnossa. 35 kiloa painavampana ku ylemmassa kuvassa. Itseinho on huipussaan ja mieliala ei oo koskaan ollu nain alhaalla, mut tuon takia aattelin et uudenvuodenlupaus ois kerranki paikallaan. Kolme vuotta sitten voin myos henkisesti parhaiten, jos jenkkikesia ei lasketa. En tiia saanko itteani ihan siihen kuntoon, mutta hiljaa hyva tulee. :)

3 ummæli:

Nafnlaus sagði...

Hieno lupaus! Sä kyllä pystyt siihen, tsemppiä :)

Nafnlaus sagði...

Ihan kuin olisi omia kuvia katsonut. Mulle kävi samalla tavalla nelisen vuotta sitten kun sairastuin ensin kilpirauhasentulehdukseen ja sen jälkeen vajatoimintaan.

Kunhan saat lääkityksen kohdilleen niin eiköhän elämä ala taas rullaamaan :) Hyvää Uutta vuotta ja tsemppiä!

Siru sagði...

Kiitos paljon :) ja sina kilpirauhasen kanssa kamppaileva, paljon tsemppia sullekin. <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails