sunnudagur, janúar 09, 2011

Paavo-paiva

Eilinen ja taa paiva on ollu loistavia ja aika Paavo-pitoisia :D Lahdettiin Kringlaniin tarkoituksena shopata kunnes dropataan, kenkia ei loytyny mutta muita juttuja kylla, ja kaytiin ihanalla brunssilla.


Paavo loysi lehdesta sen miehen, kenen kirjoja ma rupean kaantamaan. En oo kyseista kirjailijaa tavannu koskaan irl.
Neljan tunnin shoppailun jalkeen koitin vetaa valikuoleman, mutta tanssijalkaa vipatti sen verran etta nukkumatti liukeni. Havisin taistelun irtoripsia vastaan, joten talsin viereiseen kortteliin Paavon luo yltapaalta tekoripsien liimassa. Paavolla djammailtiin ja meidan pippaloihin liittyi myos André Etela-Ranskasta. Valittiin vuorotellen biiseja, skoolailtiin ja heiluttiin.


pojat ja Tuksu


Tuksu breikkaa


Kahden jalkeen lahdettiin valumaan Barbaraan, jossa soi koko illan aikana vaan YKSI euroviisu! Dum Tek Tek. Ja sekin vasta kun oltiin Paavon kanssa ruinattu aikamme. Barbarassa oli paljon tuttuja, seinasta irtos lamppu ja tuli tanssittua oikein olan takaa. Valomerkin jalkeen yritin herutella tiskijukalta viela illan viimista hidasta, tuloksetta. Hoiputtiin takas Paavolle, heratettiin André-parka ja jatkettiin djammailua. Paavo vasasi aamupalaa, ja puoli kasin maissa sammuttiin.

 

Jossain kahden maissa alko kahteen nuutuneeseen djammariin virrata elamaa. Katottiin pari jaksoa Gleeta sangyssa ja sitten André liittyi seuraan, silla oli kova djamitus paalla ja me vaan raatoiltiin Paavon kanssa. Nyt oon kotona, veto pois, vasyttaa, ja tuntuu absurdilta etta koulu alkaa huomenna. Kiitos Paavo mahtavasta seurasta, nyt jaksaa taas eteenpain :)

Engin ummæli:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails