sunnudagur, janúar 16, 2011

asteburuan

Taa viikko on kulunu ku sumussa, muutin vastentahtoisesti ja hoidin paperijuttuja... Nyt on uus osoite ja kaikkea. On niin outoa olla itsenainen ja yksinainen... paitsi perjantaina ja eilen en ollu yksinainen lain :) André tuli Ranskasta asti kaymaan ja menin perjantaina Paavon luo brunssille terapian jalkeen. André tietaa miten paljon tykkaan baskin kielesta ja se toi mulle tuliaisina baskilikooria, hatun ja lipun! :D


André toi myos muita herkkuja, nuo baskijutut oli erityistuliaiset mulle. 


Sit lahdettiin vallottamaan Reykjavíkin yoelamaa. Pojat kavi eka moikkaamassa kavereita, ja ma menin houkuttelemaan Helia ja Johannaa tanssahtelemaan. Huomatkaa kellonaika, tossa vaiheessa pelattiin viela leffapelia ja vasta suunniteltiin baariin menoa :D when in Iceland, do as the Icelanders do! Tanssittua tuli niin etta mulla on lihakset edelleen kipeat, tangoa ja ties mita tansseja taivutuksineen :)



















Lauantai sujui koomatessa poikien kanssa ja tyttojen kanssa shoppailun. Istuttiin Helin ja Johannan kanssa ainakin kolme tuntia Eymundssonin kirjakaupassa, siella on semmonen ihana systeemi etta voi ostaa kahvia ja sit kaikessa rauhassa selailla kaikkia uusimpia juorulehtia! Tai vaikka napata jonkun kirjan ja lueskella siella. Paras tapa viettaa aikaa laatuseurassa. Sitten jatkoin poikien kanssa hengailua, rikottiin pahkinoita, laskosteltiin muovipusseja ja katottiin leffaa. Tammoset viikonloput on parhaita kun ei oo aikaa ajatella eroa. Kiitos Suomen mafia, merci beaucoup André!

Tuossa viela yks baskinkielinen laulu, jos jotain kiinnostaa milta se kuulostaa :)

Engin ummæli:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails