sunnudagur, febrúar 21, 2010

Viikon saldo

Lainailen Matte sulta tata ideaa, danke :)

Kulttuuri *

Kuuntelin radiota bussimatkojen ajan, siinapa se.

Biletys/sosiaalielama *

Huoneessani rokkasin euroviisubiisien tahtiin ja soin Jaanan, Helin ja Grétarin kanssa vohveleita koululla lauantaina.

Rantakuntoon 2010 -projekti ****

Maanantaina en menny salille ku hengittaminen oli aavistuksen verran kivuliasta, mutta keskiviikkona ja perjantaina rehkin molemmilla kerroilla reilun tunnin; puoli tuntia hikiliikuntaa juoksupyoralla ja jollain ihme hiihtolaitteella ja sit 45 minuuttia lihasjuttuja. Perjantaina vaihdoin jalkaprassiin ja selkalihaslaitteeseen enemman painoja ja olin koko loppupaivan ihan kuollu, ja unohdin venytella oikean kyljen. Vihaan liikuntaa ja lenkkeilya, mut jostain syysta ootan aina innolla salille lahtemista. Miinusta tulee koulun paakahvion porkkanakakusta; halpaa, taivaallisen hyvaa ja ei mitaan laihdutussellasta. Teesia tehdessa en laske kaloreita, muuten olisin jo hirressa.

Isanmaallisuus *

Kerran oon olympialaisia kattonu puolella silmalla ku nayttivat jotain maenlaskua, ja mulla oli Farmvillessa mansikoiden poimiminen kesken, taalla naytetaan kisoja aika huonosti. Kannustin lahinna islantilaisia, niita on muistaakseni nelja kappaletta kisaamassa. Aidin kanssa oon jutellu gmailissa aika paljon talla viikolla.

Koulu ***

Jatin tietokoneen kotiin talla viikolla etta voisin keskittya luentoihin. Kirjallisuuden opettaja oli tyytyvainen kun olin loytany yhteen islantilaiseen runoon oikeat runomitat (kaikkitietavat venajattaret oli kerranki pihalla) ja mediaopettajan luvalla menin torstaina kuuntelemaan luentoa kirjasta, josta teen kaannosta BA-teesia varten - luennon piti itse Bragi Ólafsson, joka kirjoitti kyseisen kirjan! Luennon jalkeen juttelin hetken Bragin kanssa ja sen mielesta oli jannittavaa, etta kaannan siita osan suomeks. Sain omistuskirjotuksenkin kirjaan :D teesia oon saanu tehtya porkkanakakun voimin, viela 5 sivua kaannettavana ja sit alkaa teoreettinen osa. Yliopistolla oli esittelypaiva lauantaina, jossa jokaisella aineella oli oma standi ja siella oli kaikenmoista tietoa. Juttelin kaannostieteen proffan kanssa ja se oli liekeissa kun kerroin, etta mun aidinkieli on suomi. Kaannostieteessa joutuisin ottamaan suomen kursseja :D ja islannin kans, mut voisin myos kuulemma ottaa kolmannen kielen.

Kotityot ***

Oon tiskannu melko ahkerasti ja alkanu muuttopakkauksen, mun huoneesta loytyy vaan niin mielenkiintosta shittia etta pakkaaminen sujuu melko hitaasti... pakko jaada tutkimaan joka hemmetin paperilappu ja kaikki muistivihot, koska niista loytyy aina lahes poikkeuksetta jotain hysteerista. Alunperin tulin Islantiin yhden matkalaukun kanssa, mut nyt tilanne on jotenkin paassyt karkaamaan kasista.

Ens viikolla luvassa salilla reippailua, teesin kirjottamista, Sjálfstætt fólkin lukemista ja muuttolaatikkojen pakkailua - sunnuntaina pitais olla taa kamppa tyhja!

1 ummæli:

Matte sagði...

hauska nähdä muidenkin versioita viikon saldosta :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails