mánudagur, febrúar 08, 2010

Mika on Stevie Wonderin lempivari? -frotee

Saatiin eilen meidan uuteen kamppaan sanky, patja ja kirjahylly :) Nicolan kaveri Nicola tuli auttamaan ja toi mukanaan ruuvimeisselit ja vasaran. Silla aikaa kun pojat kokos sankya, meitsi kokos keittiossa kuivaustelineen astioille ja MacGyveroin sen kasaan kera veitsen. Islannissa ei siis oikeestaan tunneta kasitetta kuivauskaappi astioille, en oo koskaan nahny taalla semmosta. Paitsi ehka Ikean valmiskeittioissa. Viela 20 yota ja saadaan virallisesti muuttaa sinne :)

Menin aamulla Kaunareiden jalkeen salille ja juttelin bussissa brittilaisen Liamin kanssa, joka opiskelee tokalla vuodella islantia. Hehkuteltiin Islannin tanvuotista euroviisua, joka on kylla ehdolla olleista biiseista kaikkein paras. Je ne sais quoi on kylla 100% euroviisuainesta, ja Hera Björk on kokenut viisukonkari. Finaalissa nahtiin myos savukone, euroviisumaisia askelluksia lavalla ja lopussa tietty tuulikone - pakollista modulaatiota unohtamatta. Ja jos vaikka Ranskalta heruis pisteita tana vuonna... En jaksa odottaa!

Ja tassa siis Islannin viisu, euroviisuvihaajat alkaa vaivautuko.

2 ummæli:

Unknown sagði...

Sirunen :)
"voitit" mun arvonnan :D
laita mulle feissarissa tai muuten osoitetta tulemaan, niin keksin sulle jonkun pikkupaketin (varmaan suoraan sinne uuteen kämppään?)
Ja hei lisäksi tietysti jos on jotain semmosta herkkuu.tms mitä täältä saa mut sieltä ei ja teoriassa voisin saada lähetettyäkin :D

<3

Siru sagði...

NEEEEEIIIII :D :D :D JAHUUUU!!! :D :D:D:D

:D :D :D

:D ihanaa! :D :D laittaisin sydamia jos tassa mun vammakoneessa ois pienempi kuin -merkki!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails