þriðjudagur, apríl 03, 2012

huh huh, huhtikuu

Mihin tää aika menee? Kuukauden päästä pitäis gradun osua tuulettimeen. Panique. Aika on kulunut aika mukavasti Johannan kanssa yliopistolla, Gimlin maisteriopiskelijoille tarkotetuissa oransseissa bokseissa. 

Mielialakin on tässä menny aikamoista vuoristorataa. Toisaalta ei kiinnostais yhtään olla täällä, mut sit taas toisaalta en tykkää ku stressaan muuttoa... mut tiiän että se tulee olemaan ihana juttu! Sit ois toi pääsiäinenkin tulossa. En oo koskaan tykänny pääsiäisestä, enkä tiiä miks. Oiskohan joku lapsuudesta jääny ahdistus... Viime vuonna hengasin pääsiäisen galicialaisen Manuel-vaihtarin kanssa, tänä vuonna aattelin kurkata mitä Johannalle ja Saippikselle kuuluu. Niin ja kirjottaa tutkimussuunnitelmaa, oon päättäny hakea tännekin tohtorilinjalle käännöstieteeseen... mut suorittaisin sen etänä, tai sit hakisin Turkuunki ja tekisin niinku yhteistyötä tai jotain. Kaikki vaan sanoo että þetta reddast (ks. edellinen postaus), siks en tiiä yhtään mistään mitään. Noh, papereita vaan joka paikkaan, parempi hakea liian moneen ku vaan yhteen :)

Maanantait pelastaa ES.
gradu - hitaasti, mutta varmasti

Olin tänään lapsenvahtina, kun Jaanalla oli luento ja Taavi on Suomessa. Hengasin Sagan kanssa ja oli mukavaa, Sakke on ihana pikkuinen! Juteltiin Jaanan palattua niitä näitä, ja jaana kokkas (oikeesti tosi tosi hyvää!!!!) plokkfiskuria, eli semmosta mihin sotketaan kalaa ja perunaa ja maitoa kait ja vaikka mitä. Sit puhe käänty lasagnen tekemiseen ja yhtäkkiä menin ihan solmuun ku aattelin että ei oo enää montaa kuukautta ni voin kokata ihan omassa keittiössä omalle kullalle lasagnea :) mun lasagne on italialaistenkin hyväksymää, vaikka siinä ei sitä perinteistä valkokastiketta olekaan. Tuli hyvä mieli :) alkaa pikkuhiljaa täyttyä taas tää nuudelikiintiö, meen huomenna kirppikselle kurkkaamaan jos siellä ois jääkaappi ni sais ostettua vaikka kinkkua leivän päälle. Vau. En ota tän vuoden jälkeen enää mitään itsestäänselvyytenä, niinku tuolla toisessa blogissa kirjottelinki. 

Barbaraa ei oo enää :( mut ihanat noi ikkunat :)

Oon jääny ihan koukkuun Fringeen. Yleensä en seuraile tollai tv-sarjoja, ja nyt on toka kerta ku joudun oottamaan että Jenkeissä ilmestyy uus jakso; ekan kerran noin kävi Prison Breakin kanssa, sitä seurailin au pair -aikoina Eyrarbakissa. Aina jos oli semmonen melkein-liian-pelottava jakso ni pistin ääniä hiljasemmalle ja pelasin samalla Spider-pasianssia ku katoin :D toimi!

earth hour

Koitan saada reippailtua ja opeteltua juoksemaan, mulla on niin huono kunto että hengästyn jo ku käännän kylkeä sängyssä. No ei ny :P mut melkein. Yritän aamulla käydä lenkillä ennenku meen Johannan kans oranssibokseilemaan, katotaan miten käy - tää Jaanalta ja Taavilta lainassa oleva patja on melkein tú kósí! Pitäkää peukkuja etten kuole tonne Björkin talon eteen.

Engin ummæli:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails