mánudagur, ágúst 22, 2011

miesmakuni (okei, naissemmonen kans)

Ihanainen Elisa postasi miesmaustaan ja aattelin tässä lastenvahtina ollessani kasata kokoon samanlaisen listan. 

Jude Law. Heli on istunu ton kanssa samassa hot potissa. Oisin ite siinä tapauksessa hukkunu siihen paikkaan. Aksentti ei yhtään helpota mun kuumotusta.

Alan Rickman. Karisman ruumiillistuma, ihana ääni. Muistan ikuisesti joulupäivän vuonna 2002, kun telkkarista tuli Järki ja Tunteet, aioin kattoa sen vaan koska olin kovassa kuumeessa ja halusin nähdä miltä Severus Snape näyttää muussa roolissa - ja jäin tuijottamaan sitä samalla tavalla ku se tuijottaa Kate Winsletia kyseisessä leffassa. Ah.

kansainvälinen osio

Samu Haber. Suomalaista mieskomeutta, vaikka se yrittääkin söpöillä melkein kaikissa kuvissa. Sunrise Avenuella on mun mielestä pari ihan hyvää biisiä, pidin au pair -aikoina noiden julistetta seinällä vaan Samun takia - ja myöhemmin siks ku se muistutti ja muistuttaa edelleen eräästä höntistä.

Ferman Akgül. Turkin lahja maailmalle. Ihanaisen maNga-yhtyeen keulakuva, kyseinen bändi toi Turkille hopeasijan viime vuoden Euroviisuissa laululla We Could Be the Same. Tulin housuihini, varsinkin kun tykkään tommosesta linkinparkahtavasta musiikista.

Corrado Guzzanti. Italialainen näyttelijä, koomikko ja ohjaaja. En oo tainnu nähdä tolta ku pari hassua klippiä youtubesta, mut ekalla sekunnilla osu ja uppos.

Gael García Bernal. Ei varmaan tartte muuta sanoa. 

TOP 3

Ewan McGregor. Tää ei tullu varmaan kellekään yllätyksenä! Ah. Ensirakkauteni.

Tim Roth. Timpassa vaan on sitä jotakin, keväällä kattosin kaikki Lie to Me -kaudet läpi ja jizzailin. 

Josh Groban. Suloinen. Ihana ääni. Käsittämätön huumorintaju. Laulaa myös italiaks ja espanjaks. 

Ja jottei tää menis ihan machoiluks, ni tässä myös
naismakupläjäys

Emma Bunton. Oon pikkuflikasta asti toivonu et oisin Emman näkönen. Tykkään sen lauluäänestäkin yli kaiken.

Kate Winslet. Mun toinen idoli, sekä ulkonäöllisesti että sisäisesti. En tajua miten joku voi olla noin kaunis. Ihanaa, että se sai vihdoin Oscarinsa!

Dianna Agron. Gleestä tuttu, silmä ja korvat lepää tuota kaunotarta katsellessa.

Emma Watson. Jumaleissön tyttö, sulle sopii lyhyt tukka ku sormi Bónus-sian takamukseen! <3 (-edit- kyseinen metafora aukenee vain islantilaistuneille, tuo on sataprosenttisesti positiivinen kommentti!)

Marianela González. Näyttääkö tutulta? Tässä on Mi Gorda Bellan Pandora ja Ser Bonita No Bastan Esmeralda! Jos toi kosaisis ni menisin oitis naimisiin, vaikka itseäni heterona pidänkin. Venezuelalaisissa telenoveloissa kaikki naiset on enemmän tai vähemmän leikeltyjä, mut ihq-Marianela ei näytä uhmaavan fysiikan lakeja muutaku suloisuudellaan.

Engin ummæli:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails