mánudagur, maí 17, 2010

vali vali vali

Jep jep, nyt on kaikki tentit ohi. Tuo tanpaivanen oli kylla saamarin vaikea, toivotaan etta se menis saalipisteilla lapi. Islannin kirjallisuus ennen vuotta 1500 on tosi mielenkiintosta, mut oliko pakko ankea Njáls saga ja Egils saga samalle kurssille?

Masentaa. Tahan asti olin saanu paivani taytettya opiskelulla, nyt ei oo sit enaa sitakaan. Varasin tanaan lentolipun Suomeen juhannuspaivaks, miten ihmeessa ma saan aikani kulumaan siihen asti, varsinki ku Nicola on joka paiva toissa... Onneks en oo ainoa, juttelin eilen yhden ranskalaisen kurssikaverini kans ja se sano etta se on kans tosi yksinainen. Mut silla on sentaan tyopaikka. Mun terapeutti ehdotti etta matkustelisin taalla Islannissa, mut mista hemmetista ma revin rahat bussimatkoihin ja yopymispaikkoihin kun opintotukea ei tuu kesalla? Kaupungin bussikorttikin menee kuunvaihteessa umpeen, sit varsinkin repee riemun lisaks jotain muutakin. "No mee uimaan!" Varmaan joo meenki vetamaan vetta keuhkoihin niinku kavi syksylla.

Toukokuu on menny kylla tosi nopeesti... mulla ois synttaritkin ens viikolla. Suunnitelmissa oli jarkata jotain, mut en tiia tulisko siita ees mitaan, en tiia jaksaisinko kuunnella miten hyvin muilla menee ja ite rypea itsesaalissa siina samalla. Enpa tiia. Oispa jo syyskuu.

2 ummæli:

Unknown sagði...

Hei typy,
kuin kauan oot Suomessa? :)

Siru sagði...

Luultavasti elokuun puoleenvaliin, Nicola tulee perassa heinakuun puolvalissa ja ollaan sitten niin pitkalle ku sen loma sallii :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails