fimmtudagur, maí 20, 2010

salame al cioccolato

Sain kandityostani arvosanan 8,5 asteikolla nollasta kymmeneen! Enaa stressaa viimeisen arvosanan puuttuminen, huomenna pitais olla kaikki arvosanat tullu niille jotka valmistuu nyt... Meen huomenna utelemaan koululle et mitas mitas.

Aattelin juhlistaa iltaani (Nicola on muiden italialaisten kanssa pelaamassa jalkapalloa) tekemalla salame al cioccolaton karppiversiota, jonka ite muokkasin tosta normiversiosta. Kuva on tuolta. Nicola teki tata viikko sitten ja tunnustan, etta pari palaa oli pakko ottaa kun se oli niin tajuttoman hyvaa, ehka jopa parempaa kuin mun ykkossuosikki Kinder Delice! Tassa kuitenkin mun karppiversio, joka ei ehka kuitenkaan oo kaikkein karpein... Sori. Jokainen tehkoon semmosen salamin mika sopii itselle, ma en jaksa niuhottaa niin paljoa kun namihammasta kolottaa niin pirusti!

150g huoneenlammossa ollutta voita
runsas desi Canderelia (tai muuta vastaavaa, en uskaltanu laittaa enempaa vaiks varmaan ois pitany)
desi leivontakaakaojauhetta (en jaksanu lahtea ostamaan suklaata)
kaks munaa
muutama pipari murennettuna (ma kaytin mjólkur kexeja, vahan niinku Marie-pipareita mut paksumpia, eihan pari palaa sekota karppaamista eihan... naa voi jattaa pois jos on superkarppi)
kookosrouhetta runsas maiskays jos tykkaa
vadelma-Absolutia kaks ruokalusikallista (alkuperasessa ohjeessa oli rommia, Nicola heitti tota vadelmavodkaa ja ma taas heitin banaanilikooria)
hasselpahkinarouhetta, ainoa pahkinarouhe mita kaupassa oli...
maapahkinavoita (crunchy-sellasta, oli suht karppi)

Meitsi heitti kaikki aineet kulhoon paitsi alkoholin ja sekotti vimmatusti, sitten viimisena heitin likoorit sekaan, veivasin ja matkasin koko hoskan leivinpaperin paalle ja rullasin siita semmosen makkaran. Sitten kaarasin viela sen ymparille foliota ja yon yli jaakaappiin. Nomnom!

Jos joku ei-karppi haluaa tehda tata niin Canderelin sijaan sokeria messiin ja paaaaaljon keksinpaloja :)

4 ummæli:

Matte sagði...

OO mäkin oon syöny Münchnenissä suklaasalamia! <3

Elina sagði...

Kuulostaa tosi hyvält ^

Siru sagði...

Tassa just mussuttelen, nomnnom :P

Nafnlaus sagði...

tais lurahtaa viime kerralla vahan enemman viinaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails