sunnudagur, maí 30, 2010

kuvia etenkin parhaasta viikosta

Yleison pyynnosta huolimatta tulee taas kuvaplajays reilun viikon tapahtumista.

Meidan saksalainen kaveri Irina taytti vuosia ja meidat oli kutsuttu grillijuhliin. Ai etta grillisafka maistui hyvalta, me kun ei kovin usein voida grillata.

Eraana paivana tein tuttavuutta kissan kanssa, jonka nimi on kaulapannan mukaan Palli. Palli-kisu tykkas rapsutteluista ja jutskailtiin hetki sisapihalla.


Tiistaina kavin Norræna Húsiðin kirjastossa ja siella oli pojilla shakkipeli kesken.
Löysin tuoreen suomenkielisen kaannoksen Halldór Laxnessin kirjasta Salka Valka.
Sitten oli vuorossa euroviisujen eka semifinaali kera jaatelon ja meitsin leipoman omenapiirakan.

Miten niin aurinko ei voi paistaa viela yhdeltatoista illalla...

Keskiviikkona oli mun synttarit ja oli tosi kaunis ilma!
Mentiin Volareen, italialaiseen ravintolaan syomaan tyttojen ja siippojen kanssa. Ravintolan omistaja tarjosi synttareiden kunniaksi meille proseccoa :) Otin antipastina kesakurpitsaa, tomaattia ja mozzarellaa ja primo piattona possulla ja pinaatilla taytettyja ravioleja sienikastikkeessa. Jalkiruokana oli marjasorbettoa, tiramisua ja maailman parasta pannacottaa.

Torstaina kavin aanittamassa keskustelun Icelandic Onlinea varten, se on siis meidan yliopiston sivu missa voi opiskella ilmaseksi islantia, interaktiivisilla keskusteluilla ja tehtavilla. Aanittaminen tapahtu yliopiston opettajakoulun puolella, oli vahan modernimmat tilat ku mihin humanisti on tottunut :) sen jalkeen leivoin mokkapaloja illan semifinaalia varten ja sitten tuli ilmotus etta mulle oli saapunu kaksi synttaripakettia! :)
 
Aidilta sain Colosseum-DVD:n, joka oli tosi mielenkiintoinen, ma rakastan dokumentteja yli kaiken ja antiikin Roomaan liittyvia dokumentteja viela enemman!! :) pistaasisuklaa oli Nicolalle, ja Kukkaketo -villalangasta teen villasukat mun ihanalle laakarille, joka muuttaa ens kuussa Saksaan.

Isilta sain mm. tuliaisia Istanbulista, Buranaa ja antibiootteja :P

Perjantai kului lahinna koululla juostessa, mutta eilen olikin sitten euroviisujen finaali! Teemana oli euroviisujen tyyliin pukeutuminen, paikalla oli mm. Verka Serduchka, Sakis Rouvas ja Ranskan Sebastien. Mun piti olla yks Espanjan Bloody Mary -tytoista, mut naytin lahinna transulta.

Note to self: Pisang Ambon ja kaakao sopii hyvin yhteen, mut siita tulee ahky olo.

Mulla on tyon alla videokooste mun top 30 viisuista, oon vaan niin hidas kayttamaan naita kaikenmoisia tietokoneohjelmia... Tan vuoden viisuista tykkasin Islannin, Bulgarian ja Azerbaijanin biiseista, mutta symppiksin oli Belgian poika kitaransa kanssa ja aanestinkin sita. :) Saksan biisi oli ihan okei, mut kræst ma vannon etta se Turkin laulaja oli tsitsing!

4 ummæli:

Matte sagði...

Vau, olitte oikein panostanu Viisuihin! :)

Elina sagði...

Teemapileet ^^ rokkenroll! Mun suosikki oli Moldova, ne melkein voitti ;)

Miltsu sagði...

Kiva kuvapläjäys :) Toi bussipysäkki näyttää ihan liian tutulta Hofsvallagatan pysäkiltä! Me asuttiin Blómavallagata 10:ssä, ihan sen Kjötborgin yläpuolella. Asutte varmaan jossain siellä päin? :) Mä oikeesti tykkään niin sun blogista kun pääsen Reykjavík kierroksille aina välillä sun avustuksella.

Unknown sagði...

nomnomnom, mullekin grilliherkkuja !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails