miðvikudagur, nóvember 03, 2010

Grímsvötn

Niinku loopeissa nyt huudetaan niin Vatnajökullin alla oleva Grímsvötn on alkanu hiukan herailla. Eyjafjöllin jalkeen maailma pelkaa uutta lentokaaosta, mut viimeks kun tuo Grímsvötn purkautu 2004 ni pohjoismaiden lentoliikenne karsi, ei kuitenkaan tan kevaan mittasuhteissa.


Tassa on hiukan tilastoja etta miten vedenkorkeus ja veden lampotilat on vaihdellu nyt viime paivina, kuvan saa isommaks klikkaamalla. Lahteena vedur.is.

 

Mutta jos jossain sanotaan etta on ihan hirveena jaristyksia niin ei nyt mistaan seitteman richterin jaristyksista oo ollu ainakaan tahan asti kyse, mita nyt hiukan tarisee. Tassa tanhetkinen tilanne.


Joten nou panik immeiset, jos se purkautuu voimalla ja lentokoneet ei kulje, ni voitte mietiskella siella kaukomailla etta jos tuulet ei oo suotuisia ni ne ollaan me ketka niita myrkkykaasuja hengittelee ;)

4 ummæli:

Pietari sagði...

Joko oot lähdössä evakkoon? ;)

Athelas sagði...

Voi apua, mä oon lähdössä viikonlopuksi Saksaan... Enkä tiiä mitä teen jos sille tielle jään =). Hengaan varmaan jossain lentokentällä viikon.

Ja muuten keväälläkin lensin just sillon kun toi juttu oli, muutama päivä sen jälkeen kun sai taas lentää. Ehkä nää purkaukset on siis mun matkasuunnitelmien syytä... Hmmm.

Nafnlaus sagði...

Itse olen huomenna lentämässä Suomeen ja syy on niinkin tärkeä kuin isän hautajaiset joten toivottavasti ei mitään kaaosta tule lähiaikoina... En todellakaan ole ensimmäisenä panikoimassa tälläisistä jutuista, mutta nyt olisi kyllä tosi tärkeetä päästä koti-Suomeen.

intootje

Siru sagði...

Pietari, en viela ;)

Athelas ja intootje, viimeisimpien tietojen mukaan se ei olis ainakaan nyt purkautumassa, siella oli asiantuntijat kayny lentelemassa Grímsvötnin ylla ja tullu siihen tulokseen. Erittain paljon voimia sulle intootje, toivon todellakin etta paaset turvallisesti perille.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails