föstudagur, desember 31, 2010

Meitsin 2010 musiikkina

TAMMIKUU

Tultiin joululoman jalkeen kotiin Italiasta. Olin huumassa Pugliasta, ja umpirakastunut. Alettiin etsia omaa kamppaa ja tulevaisuus naytti ruusuiselta.

HELMIKUU

Valmistauduttiin muuttoon, ma aloin tehda kandityota ja pohdin et mihin maisteriohjelmaan hakisin. Tappelin roinani kanssa ja sain hysteerisia kohtauksia, kun lueskelin vanhoja paperilappuja ja luentolehtioita. Naihin aikoihin jouduin viimein luovuttamaan ja tunnustamaan, et Muse on aika jees.


MAALISKUU

Muutettiin meidan ihanaan vuokrakaksioon. Tappelin kandin kanssa ja kavin aktiivisesti salilla. Fimmvörðuháls prumpaði.


HUHTIKUU

Tulivuoria tussahteli ja meitsi vaansi kandia itkupotkuraivareiden voimin. Yliopiston kirjastosta tuli kakkoskoti. Muuten aika mitaansanomaton kuukausi.

TOUKOKUU

Sain kandityoni valmiiksi ja hullaannuin Euroviisuista. Taytin 23 ja hengailin.


KESAKUU

Sain kandin paperit ja hengailin kotona. Kyynelehdin silmat paastani seuratessani Victorian ja Danielin haita netista. Lensin Suomeen vuoden tauon jalkeen.
HEINAKUU

Vietin loistoaikaa Suomessa, soin, kavin laivalla isin ja veljien kanssa, soin, kavin moikkaamassa F1-forumin tröpöja, hengasin, soin, naytin Nicolalle Turkua, soin.


ELOKUU

Kierreltiin ympari ampari Nicolan kanssa, ja sen palattua takas Islantiin sekoilin Suomessa. Oli ihan parasta. Ajoin kartingia.

SYYSKUU

Palasin takas Islantiin ja aloitin maisteriopinnot. Meni koko kuukausi vahan ohi. Salla tuli kylailemaan. Hampaasta lohkes pala. Tutustuin biologit ja kumppanit -kavereihini, mm. Maríaan, Georgiin ja Haraldiin. Join liikaa.


LOKAKUU

Meidan peli vihellettiin poikki hetkeks. Join ihan liikaa. Muuten aika mitaansanomatonta meininkia. Ihastuin happoradioon.
MARRASKUU

Kaikki naytti taas lupaavalta. Tappelin koulujuttujen kanssa ja join liikaa. Marraskuu meni nopeasti. Kuukauden kohokohta oli Pendulumin keikka Nasassa.


JOULUKUU

Kaikki oli perseesta. Tasta ei voi paasta ku ylospain, sit ku tasta paasis johonki suuntaan.


Hyvaa uutta vuotta kaikille, toivottavasti ens vuosi on vahintaan tata vuotta parempi!

Engin ummæli:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails