þriðjudagur, desember 22, 2009

wagliòòòòòòòò

Paastiin tanne perille hyvin ja ai etta millanen paikka taa on, kaunis ku mika! Ja joulupukkeja ja appelsiineja pursuavia puita vieri vieressa! Perhe on ihan alyttoman mukava, ja sain isoaidin hyvaksynnan...

Nyt on kylla pakko saada vieritettya sydamelta yks asia pois: syotiin eilen seepiaa. Soin reippaana tyttona kokonaisen palan, se oli leivitetty ja maku oli hyva, aika kalaisa. Sit avasin Wikipedian ja meinas lentaa laatta jos toinenkin kun nain kuvan, yyyh.

Kaytiin eilen Nicolan, sen veljen ja sen tyttoystavan kanssa Barissa illalla. Taa on outoa kun taallakin tulee jo suht aikasin pimeeta, viiden maissa. Taa on eka kerta ku oon Italiassa talvella, ja hassua kulkea takki paalla ja hanskat kadessa. Kielen kanssa oon selvinny aika hyvin, joskus oon vaan pihalla jos naa puhuu murteella.

Huomenna mennaan Nicolan ja sen siskon kanssa junalla Bariin, ja paasen Henkkamaukalle! :D Kaydaan myos museoissa ja kirkoissa, ja sitten illalla mennaan veljen ja tyttiksen kanssa Polignanoon. Jouluna tulee sitten vissiin koko suku paikalle, paniikki. Kaikki ihmiset tahan mennessa on ollu yli-ihania, ainoa joka on ollu melko hyokkaava on Nicolan siskon kissa, ei oo ihan tayskasvunen viela. Eilen se hyokkas Nicolan aralle alueelle kynsilla ku Nicola seiso ja joi vetta, en tiia mita siella kisun paassa liikkuu - jos mitaan.

En oo voinu huonosti taalla ja eilenkin tuli paansarky ku olin sisalla ja muut poltti, eli voisin kai luokitella itteni parantuneeks kohtapuolin. Tai no ton seepian jalkeen oli vahan janna olo.

Buon Natale!

1 ummæli:

Stazzy sagði...

Toivottavasti selvisit suvusta, itsellä oli hermojen menetys jouluna lähellä :P

Oikeastaan tarkoitus oli vain mainostaa, ulkosuomalaisten bloggaajien foorumia. Jos kiinnostaa, käy katsomassa http://ulkosuomalaisbloggaajat.foorumit.fi/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails