laugardagur, ágúst 18, 2012

jättebra

Saan kuulla aika usein, että oisinpa mä niin rintava ku sä. Älkää oikeesti toivoko sitä. Nää on todella ärsyttävät, painavat ja aina tiellä. Sopivien rintaliivien ettiminen on kamalaa.

tässä tuorein kuva,
otettu pari viikkoa sitten
Pointtina tässä on se, että mua raivostuttaa kaks asiaa. Ensimmäinen asia on se, että miks hemmetissä isoissa rintsikoissa ei voida käyttää niitä samoja ihania kankaita ku joissain A-kupin malleissa? Eihän sen kankaan kuvioinnin pitäis vaikuttaa mitenkään niiden rintaliivien kokoon tai tukevuuteen? Tämmösiä kyllä löytyis kaikissa sateenkaaren väreissä, on pitsiä, kuvioita ja röyhelöitä...


...mut sit ku mennään C- tai D-kupista isompiin ni valikoima on yleensä tätä:



ei oo mun kuva :D vaan tuolta.
Miks meitä sorsitaan? Tekeekö isorintasuus ihmisistä tylsiä ja mielikuvituksettomia? En oo ikinä nähny mitään riemunkirjavia rintsikoita omassa koossani, voihan olla että niitä löytyis jostain nettikaupasta... ja maksais omaisuuden. Plus eihän sitä ikinä tiiä että onko niiden koot samoja ku muualla. Toinen vaihtoehto ois kait tilata jostain pornokaupan nettisivuilta, mut ne isot koot on saletisti tarkotettu sellasille kellä on silikonit, ja tämmöset luontaiset tuotteet nyt ei uhmaa painovoimaa ihan samalla tavalla ku semmoset.

Tutustuin kuukausi sitten Change-liikkeessä, ja kysyin ekaa kertaa ikinä apua myyjältä. Myyjä kysy että no mitäs kokoa oot käyttäny, ja sanoin että 90DD, mutta Italiassa jouduin tyytymään kokoon 90D ku kaupoissa ei ollu isompia, eikä kukaan osannu neuvoa mistä niitä löytyis. Myyjä kehotti mua ottamaan koon 85H, multa meinas pettää pokka siinä vaiheessa, mutta ne sopikin täydellisesti! Värivaihtoehdot oli taas sitä peruskamaa eli maksamakkaran eri sävyjä. Äsken niiden nettikaupassa löysin omaa kokoani tällaiset:

mut ihan tällä hetkellä ei oo varaa heittää viittäkymppiä yksiin rintsikoihin. Muut tänhetkiset 85H:t oli sit niitä maksamakkarasellasia, mustia tai valkosia.

Toinen mikä mua ärsyttää suunnattomasti on se, että joskus kuulen miesten valittavan siitä et naiset käyttää push up -rintsikoita, ja sit ku ne viedään baarista kotiin ni ei ne tissit ookaan niin terhakat. Siis mitä jumalauta!? Jos mulle ois joku sanonu noin joskus ni oisin varmaan tinttassu päin näköä. Jos naisella on isohkot luomutissit, ni aika harvassa tapauksessa ne uhmaa painovoimaa. Gravity is a bitch, ellet oo aina onnistunu löytämään tosi hyvin tukevia rintsikoita jo siitä lähtien ku ekoja tarvitsit. Mun mielestä miehillä on enemmän lupaa valittaa siinä vaiheessa, jos naisen rintsikoissa onki täytteenä jalkapallonpuolikkaat, mut nainen ite on kokoa A ja antaa ymmärtää jotain muuta...

Ja kyllä, olen miettiny pienennysleikkausta, mut se ei varmaan kauheesti kannata ennenku on muksuja hankkinu, eikös ne siinä touhussa kasva taas.

Engin ummæli:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails